Skip to main content

Tøjvask service udbydes ofte af vaskerier – det er svært at finde ekstra tid i din travle hverdag og det går ofte ud over rengøring og vasketøj. Læs om alle fordelene ved tøjvaske service her

 

Hvad er en tøjvask service

En tøjvaske service er en virksomhed, der vasker, tørrer og stryger dit vasketøj. Specielt hoteller og resorts har i langt tid gjort brug af dette, men private kan også have stor gavn af en sådan service.

Servicen har nu udviklet så til en online model, hvor du kontakter din tøjvask service virksomhed. De afhenter derefter og levere dit vasketøj, når det passer ind for dig.

 

Fordele ved en tøjvask service

Der er adskillige fordele ved at benytte en tøjvask service, og vi har her samlet de bedste:

  • Mere fritid   : Den største fordel må være den tid, du sparer. Ud over selve vask, tørring og foldning, sparer du også tid på indkøb af vaskeprodukter.
  • Det er enkelt : Tøjvask kan til tider virke som en hel videnskab, specielt hvis du står med et nyt materiale for første gang.
  • Optimer din virksomhed : Virksomheder, der vasker ofte outsourcer tit til tøjvask services for at spare plads og penge.
  • Ikke interesseret i vask : Du kan gøre brug af en tøjvask service, hvis du bare ikke er interesseret i at vaske selv. Nu til dags er det så enkelt, at flere og flere benytter sig af tilbuddet.
  • Overskuelighed : Du er fri for at indkøbe, og have pladsfyldende ting stående. F.eks.. vaskemiddel til henholdsvis hvidt, mørkt og farvet tøj, skyllemiddel, tørrebolde og lign. stående.
  • Billigt, med tanke på besparelserne : Du sparer udgifterne til en vaskemaskine og tørretumbler eller reparation af disse. Derudover sparer du strøm, vand og vaskeprodukter.
  • Professionelt resultat : Tøjvask servicer benytter altid den korrekte vaskeproces, og garanterer et professionelt resultat. Det giver dit vasketøj længere levetid. hvilket både sparer dig den tid og penge det ellers tager, at købe nyt.
  • Historik og tracking : Du kan altid følge din historik over vasketøj eller services du har brugt, hvilket gør det lettere med planlægning.
  • Kundeservice : Du har altid muligheden for at kontakte dit vaskeri, hvis du har spørgsmål eller er tvivl om et stykke tøj kan reddes.
  • Støt lokalt virksomhed : Langt de fleste tøjvask servicer er lokale, så ved at benytte dem, støtter du lokalt og er med til vækst i dit område.

Vaskeri bruger de rigtige produkter

Et godt resultat for kunden er alfa og omega. hvilket er hvorfor tøjvask servicer går ekstra meget op i, at benytte sig af gode vaskeprodukter.

Hos Audes vaskeri benytter vi altid miljøvenlige og allergivenlige vaskeprodukter, af høj kvalitet. Det gør at alle og enhver kan benytte sig af vores service.

 

Vaskeri priser – kan der spares?

De fleste antager, at det er dyrt at få vasketøjet ordnet hos en professionel, men glemmer at modregne alle de udgifter, der er forbundet med at vaske selv.

En artikel fra businessinsider beskriver, hvor meget tid man sparer, på at benytte en tøjvask service, og med det for øje, kan det i sidste ende for mange ikke længere betale sig, selv at stå for sit vasketøj.

 

Få vasket dit tøj

Tøjvask service er meget poplært i feks. Amerika, mens vi i Danmark, først nu er ved at få øjnene op, for denne fantastiske service.

Audes vaskeri befinder sig i Hornslat og Ebeltoft, men kaldes vaskeri Aarhus og møntvaskeri Aarhus, da vi servicerer smilets by og hele området omkring.

Der er mange der outsourcer deres havearbejde, rengøring eller vinduesvask. Vasketøj må blive det naturlige næste skridt. Det hele ordnes nemt ved et par enkelte kliks og det er en ting der er kommet for at blive. Vi anbefaler dig at prøve det, du vil elske det.

Leave a Reply