Tøjvask service udbydes ofte af vaskerier – det er svært at finde ekstra tid i din travle hverdag og det går ofte ud over rengøring og vasketøj. Læs om alle fordelene ved tøjvaske service her

 

Hvad er en tøjvask service

En tøjvaske service er en virksomhed, der vasker, tørrer og stryger dit vasketøj. Specielt hoteller og resorts har i langt tid gjort brug af dette, men private kan også have stor gavn af en sådan service.

Servicen har nu udviklet så til en online model, hvor du kontakter din tøjvask service virksomhed. De afhenter derefter og levere dit vasketøj, når det passer ind for dig.

 

Fordele ved en tøjvask service

Der er adskillige fordele ved at benytte en tøjvask service, og vi har her samlet de bedste:

Vaskeri bruger de rigtige produkter

Et godt resultat for kunden er alfa og omega. hvilket er hvorfor tøjvask servicer går ekstra meget op i, at benytte sig af gode vaskeprodukter.

Hos Audes vaskeri benytter vi altid miljøvenlige og allergivenlige vaskeprodukter, af høj kvalitet. Det gør at alle og enhver kan benytte sig af vores service.

 

Vaskeri priser – kan der spares?

De fleste antager, at det er dyrt at få vasketøjet ordnet hos en professionel, men glemmer at modregne alle de udgifter, der er forbundet med at vaske selv.

En artikel fra businessinsider beskriver, hvor meget tid man sparer, på at benytte en tøjvask service, og med det for øje, kan det i sidste ende for mange ikke længere betale sig, selv at stå for sit vasketøj.

 

Få vasket dit tøj

Tøjvask service er meget poplært i feks. Amerika, mens vi i Danmark, først nu er ved at få øjnene op, for denne fantastiske service.

Audes vaskeri befinder sig i Hornslat og Ebeltoft, men kaldes vaskeri Aarhus og møntvaskeri Aarhus, da vi servicerer smilets by og hele området omkring.

Der er mange der outsourcer deres havearbejde, rengøring eller vinduesvask. Vasketøj må blive det naturlige næste skridt. Det hele ordnes nemt ved et par enkelte kliks og det er en ting der er kommet for at blive. Vi anbefaler dig at prøve det, du vil elske det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv