Skip to main content

HVILKET PRODUKT ØNSKER DU TIL VASK ELLER RULNING?

Vasketøj

Noget de fleste ser som en byrde og tidsrøver. Fordi ville det ikke være fedt, hvis du kunne omdøbe dine vaskedage til familiedage.

Du skal:

  • Sortere alt tøjet – kæmpe opgave i sig selv, hvis man også skal tjekke lommer efter børnene, vende vrangen ud på tøjet, laver bunker efter kogevask, normal vask, sort, hvid og farvet vask
  • Sætte vaskemaskinen i gang hver 2. time
  • Smide tøjet i tørretumbleren eller hænge tøjet op på tørresnoren – det er jo ikke alt der tåler tørretumbler.
  • Og til sidst i gang med at folde hele molevitten, i hvad der kan føles som timevis.

I stedet for at bruge en hel dag nærmest på vasketøjet, så kunne du lave pandekager med familien. Tage en tur på stranden eller i skoven. Spille spil eller bage en kage sammen.

Ja, kun fantasien sætter grænser som man jo siger!

En anden fordel ved at få dit tøj vasket… du er sikker på at det bliver vasket korrekt og af folk, som sørger for friskt og rent vasketøj til kunder hver dag.

Tjek vores udvalg ovenover, der kan du bestille efter dit behov. Skulle du dog mod forventning ikke lige finde det du mangler, så skal du bare hive fat i os. Så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

OBS! Husk at tjekke vaskeanvisningerne for dit tøj, da vi ikke klare rens eller håndvask af de mere delikate stykker tøj.

Er du i tvivl om hvad vaskesymbolerne i dit tøj betyder, så tjek vores guide her!

Strygning

Hvem elsker ikke en nystrøget skjorte? Og måske endnu bedre…

En nystrøget skjorte du ikke selv skulle stå og kæmpe om at få strøget til var knivskarp uden folder!

Strygning af tøj kommer krøllerne i tøjet til livs, hvilket gør at du kan troppe op til en fest uden at bekymre dig om dømmende blikke. Men vidste du, at en af de helt store fordele ved at stryge (eller får strøget) dit tøj, det er at varmen i strygejernet faktisk dræber de bakterier der eventuelt kunne have overlevet en vask.

Ovenover kan du bestille hvad end du har brug for indenfor strygning. Finder du dog ikke lige det du søger, så er du velkommen til at kontakte os! Så finder vi helt sikkert en løsning der passer til dit behov.

Men før du bestiller strygning, så husk for guds skyld at tjekke vaskeanvisningerne for dit tøj på mærket.

Rulning

Rulning er for nogen nok mere forbundet med noget lillemor gjorde tilbage i 60’erne eller som en vigtig del for at have helt flotte duge, servietter eller sengelinned på hoteller. Det skal jo stå skarpt!

Men vidste du godt, at du også kan få dit vasketøj rullet? Og at så får dine duge og dit sengetøj helt nyt liv. For hvem kan ikke lide at have en flot, frisk og skarpt udseende dug? Eller en helt nyredt seng, med hvad der ligner splinternyt sengetøj!

Forestil dig, at du smider nyvasket sengetøj på din dyne og pude. Men!Det er helt krøllet af tørring i tumbleren… Det er de små detaljer, som skaber den følelse af luksus som vi kender fra at være på hotel. Med helt rent, friskt og knivskarpt sengetøj!